En anderledes byggeoplevelse

Med Boligcon A/S kan din boligdrøm gå i opfyldelse. Vi skaber unikke boliger af høj kvalitet.

Her er der ingen hyldevarer eller standardiserede koncepter. Vi bygger hjem skabt efter din personlighed til din hverdag. Det betyder arkitekttegnede huse og ingen bundne aftaler med leverandører af mursten, køkken eller noget helt tredje. Du kan få lige dét, du drømmer om.

Siden Boligcons første spadestik har missionen været klar: Vi vil give dig en anderledes byggeoplevelse. Du får ro, tryghed og overblik gennem hele processen.

Vores opgave er at få de tidsmæssige og økonomiske rammer til at flugte med dine boligdrømme samt følge den plan, vi sammen har lagt. Derfor arbejder vi med en åben proces og gennemskuelige tilbud. Det du ser, er det, du får.

 

Lad os hjælpe dig til din boligdrøm

I Boligcon er vi to partnere, Søren og Henrik. Vi har begge efterhånden mange byggerier i bogen, men vi nyder stadig at starte og fuldføre nye projekter. Derfor kan du med ro i maven lade dig rådgive af os i dit næste byggeprojekt. Vi er din partner, og målet er dit drømmehjem.

"Jeg er uddannet bygningskonstruktør og har mange års erfaring som bygge- og projektleder. Jeg glæder mig til at give dig mine bedste råd, så vi kan komme i mål med dit drømmebyggeri. Fortæl os, hvad du drømmer om. Så gør vi alt, hvad vi kan, for at det skal gå i opfyldelse."
- Henrik Rosengren, partner i Boligcon

"Med mange års erfaring som tømrermester i Herning har jeg lavet alt lige fra mindre renoveringsprojekter til nybyggeri. Jeg sætter pris på samarbejde og tæt dialog som er nøgleord for os i Boligcon. Jeg ved, hvor vigtigt det er for at levere et godt resultat."
Søren Brødsgaard, partner i Boligcon

 

 Vi er lige her – og det koster ikke noget at spørge.

Har du drømmen klar?

Kontakt os