Åben og gennemtænkt proces

Hos Boligcon bliver din boligdrøm til virkelighed. Derfor er du som bygherre en vigtig spiller i hele processen. Vores opgave er at give dig overblik og medbestemmelse fra første tegning til overdragelse af nøgler og hus.

Det kan virke som en stor mundfuld at gå i gang med nybyggeri – Det behøver det slet ikke at være. Vi er din partner fra start til slut. Når du bygger med Boligcon får du en engageret partner. Vi tager ikke flere projekter ind, end vi kan følge dem tæt og kvalitetssikre alle tiltag.

Du kan igennem hele projektet få et overblik online. Login på ProjektWeb og se tegninger, budgetter, tidsplaner og tilbud. Vi har samlet det hele ét sted, så du altid har dit byggeprojekt lige ved hånden.

Arkitektfasen

Vores første prioritet er at få afstemt dine ønsker og drømme for en ny bolig. Hvad skal den kunne? Hvad er jeres behov, når hverdagen ruller? Og hvordan skal den se ud?

Derfor tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende møde, hvor vi sammen skaber et overblik.

Du har to muligheder, når løsningen skal skitseres: tegne selv eller få et oplæg fra vores arkitekt. Vælger du at arbejde videre med vores arkitekt, tager I sammen et detaljemøde.

Hos Boligcon tilbyder vi arkitekttegnet skitseforslag fra kr. 10.000,00. Vælger du herefter at arbejde videre med os, afholder vi naturligvis denne udgift.

Med udgangspunkt i arkitektens skitseforslag eller dine målfaste tegninger kommer vi med et uforpligtende tilbud på opførelsen af dit drømmehjem.

Projektfasen

Når du har accepteret vores tilbud på opførelsen, skal vi i tæt samarbejde med dig og vores arkitekt have det nødvendige tegningsmateriale på plads.

Med de godkendte tegninger påbegynder vi nu behandlingen hos myndighederne. Vi sørger blandt andet for at få byggetilladelsen hjem fra din kommune.

Har du selv stået for udarbejdelsen af dine skitser, er vi naturligvis behjælpelige med at komme i mål. Du kan med fordel få sparring af os, omkring boligens indretning og funktion, som kan vise sig at øge både vurdering og gensalgsværdi.

Byggefasen

Med færdige tegninger og byggetilladelsen i hus er vi klar til at starte byggefasen.

Vi følger altid vores projekter tæt. Derfor er vi på byggepladsen flere gange om ugen for at sikre, at du får præcis det, du forventer og drømmer om.

Gennem tæt dialog bliver du opdateret løbende. Med et personligt login får du adgang til ProjektWeb. Her har vi samlet tegninger, kontrakter, billeder, tidsplaner og budgetter for netop dit kommende hjem. De opdateres løbende, så du altid har aktuelle dokumenter lige ved hånden.